Täbys bästa massage

Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat. Nu har jag tränat på gym sedan i januari och det börjar ge resultat på kroppen. Äntligen börjar jag trivas med min kropp även om solen har sina mörka fläckar. Jag har haft en hel del problem med träningsvärk men det är ju i alla fall ett tecken på att träningen har effekt. Jag går in för träningen till hundra procent och för att jag ska orka med att träna även med träningsvärk har jag gått till ett företag för att få massage i Täby, ett företag som heter Kroppsharmoni. 

Massage är ungefär lika nytt för mig som träningen, och det är en person som tränar på gymmet som rekommenderade mig att höra av mig till Kroppsharmoni eftersom jag bor och tränar i Täby och även denna massage finns i Täby. Jag märkte på en gång när jag kom till Kroppsharmoni och fick massage i Täby att det var massage som gjorde stor nytta i och med att blodgenomströmningen ökade i musklerna. Det tog inte mer än fem minuter på massagebritsen, så märkte jag hur spänningar och värk började släppa och jag blev mer avslappnad än vad jag varit på år och dar. Liksom träningen är ett stående inslag i mitt liv numera, så är även denna massage det. Så länge jag håller på med träningen, och jag har verkligen inga planer på att sluta, så ska jag parallellt med träningen gå på massage i Täby hos Kroppsharmoni. Man ska lyssna på sin kropp och sin kropps signaler, och är det så att man känner av muskelvärk eller spänningar ska man inte stoppa huvudet i sanden utan göra något åt det. Massage är bra för både kroppen och själen och jag tycker att ni som bor i Täby ska gå till Kroppsharmoni om ni behöver massage.